top of page

RSG Performance Group

Public·136 members

(((Ma!!))) Szerbia Magyarország közvetítés 07.09.2023


|M4Sport|m4sport.hu|. M4 Sport · Hírek · Videók · Podcastek · Sportok · Eredmények · Boxutca · UEFA Bajnokok Ligája · Atlétikai VB 2023.
Továbbra is 0-0 áll az eredményjelzőn. 28. : Az elmúlt percekben többet volt a labda a vendégeknél, de Gulácsinak nem igazán akadt dolga. 38. : Megszerezte a vezetést Szerbia. Egy szöglet utáni kavarodásnál Mitrovics lövése a lécen csattant, Nagy Zsolt próbált menteni, de a labda a gólvonalon túlra került róla, Fiola hiába bikázta már előre a játékszert.


Magyarország-Szerbia: élő közvetítés 2022. márc. 24. — Magyarország-Szerbia 0-1 (0-1) Gólszerző: Nagy Zs. (38. – öngól). Magyarország: Gulácsi – Botka (Kecskés 80.), Lang, Fiola – Nego (Bolla


U20 vízilabda vb döntő: Szerbia - ÉLŐ közvetítés 2023. jún. 17. — Magyarország - Szerbia U20 vb-döntő FELVÉTELRŐL: A szombati döntő újranézhető a lap alján beépített videós


Csere a szerbeknél: Valjkovic helyére Uros Racic érkezik. Elaludt a védelem, Mitrovic pedig teljesen zavartalanul léphetett ki a labdával, Gulácsi kifogta a ziccert. A Paks csatára, Ádám Martin is debütál a válogatottban, Szalai Ádám helyére érkezik a 70. percben. csereA. SzalaiMagyarországMagyar csere: Nagy Zsolt helyére érkezett a válogatottban most debütáló Callum Styles. csereC. StylesMagyarországMegúsztuk, egyik szituációra sem adott tizenegyest a VAR. Megint vizsgálódik a VAR.


Radonjic cselezgetett a tizenhatoson belül, ballal vette célba a magyar kapu jobb oldalát. A védők gyűrűjén átjutott, de a kaput sem találta el. Styles első lövése a magyar válogatott mezében. Bal oldalon kapott labdát, és inkább beadásra lehetett számítani, ő viszont éles szögből is célba vette a kaput. Nem sokkal, de célt tévesztett. Kettős csere a magyar válogatottnál a 82. percben: Vécsei Bálint és Kecskés Ákos érkezik Sallai Roland és Botka Endre helyére. Messze Sallai a legveszélyesebb magyar játékos. Ezúttal Szoboszlaitól kapott jó labdát, és ballal vette célba nagyjából 17 méterről a bal alsót. Mellé ment, de nem tévedett sokat.


Az iménti akciónál volt egy kézgyanús megoldás, illetve Mitrovic ellen is szabálytalankodtunk. Csak az a kérdés, Bolla még a tizenhatoson kívül rántotta-e le a támadót. Uhh, időnként nem könnyítjük meg a saját dolgunkat. Nagy Zsolt volt bizonytalan, Radonjic pedig egyből tette középre Mitrovic irányába a labdát. Sikerült ugyan megelőzni a szerbb csatárt, de megint a kapu irányába ment a labda, Gulácsi azért összeszedte nagy nehezen. 67'Schäfer András kapott egy sárga lapot, ez a meccsen az első. Újabb szerb csere: Nastasic helyére Aleksa Terzic érkezik.


: Elkezdődött a találkozó. Hajrá, Magyarország! 3. : A magyar szurkolókat most sem érheti kritika, remek a hangulat a Puskás Arénában: 7. : Eddig komolyabb helyzetet egyik oldalon sem jegyezhettünk fel. 8. : Szalai Ádám fejesét bravúrral fogta a szerb kapus, de Szalai egyébként lesen volt. 11. : Kosztics remekül találta el a labdát, ami a bal felső sarokban kötött ki, ennek ellenére nem módosult az eredmény, hiszen szabálytalanságot látott a játékvezető. 16. : "Hajrá, magyarok! " – ettől a rigmustól volt hangos a Puskás Aréna. Az eredmény még mindig 0-0. 23. : Szoboszlai adott pazar labdát a jobb oldalon meglógó Negónak, de a centerezés pontatlan volt.


: Schäfer reklamált ki magának egy sárgát. Továbbra is a szerbek vezetnek egy góllal. 69. : Egy jobbról érkező centerezés után alakultak ki meleg pillanatok a magyar kapu előtt. Hosszas videózás következett az esetet követően, de a szerbek nem kaptak tizenegyest. 74. : Két újoncnak is bizonyítási lehetőséget adott Marco Rossi: Ádám Martin és Callum Styles érkezett a pályára. 77. : Mitrovics lépett ki, majd 12 méterről leadott lövésénél Gulácsi hatalmas bravúrt mutatott be.


[[Élő HD<<]] Szerbia Magyarország adás közvetítés 7 szeptemb 11 órával ezelőtt — A magyar - szerb csoportkörös mérkőzés döntetlennel zárult, és ha ez megismétlődik, akkor erre 6. 50-es szorzón fogadhatunk a bet365-nél.


Magyarország-Szerbia: élő közvetítésVb-résztvevőt fogadnak a mieink. Felkészülési mérkőzés Magyarország-Szerbia 0-1 (0-1) Gólszerző: Nagy Zs. (38. – öngól) Magyarország: Gulácsi – Botka (Kecskés 80. ), Lang, Fiola – Nego (Bolla 59. ), Schäfer, Nagy Á. (Gazdag 59. ), Nagy Zs (Styles 70. ). – Sallai (Vécsei 80. ), Szalai Á. (Ádám M.


79. : Sallai a 16-os környékéről leadott lapos lövése okozott riadalmat a szerbeknek, de a labda nem találta el a kaput. 85. : Fellazult a védelmünk, Radonjics pedig meglógott, de a tizenhatoson belül leadott lövése elzúgott a jobb kapufa mellett. 89. : A magyar szurkolók kitartóan éltetik a válogatottat, az atmoszféra egészen pazar. A játékvezető három percet hosszabbít. 93. : Jöhetett volna a csattanó! Schäfer találta el a kapufát az ötös környékéről, a kipattanót pedig Szoboszlai rosszul találta el, így maradt a 0-1! Vége a mérkőzésnek.


[[FUTBALL!]] Szerbia Magyarország és élő online 11 órával ezelőtt — Szerbia Magyarország és élő online közvetítés 7 szeptember 2023 (Varga Tamás és Hosnyánszky még a rendes játékidőben


70. ), Szoboszlai. Szerbia: V. Milinkovics-Szavics – Veljkovics, Nasztaszics, Pavlovics – Lukics (Radonjics a szünetben), Gudelj – Zsivkovics (Jovics a szünetben), Tadics, Sz. Milinkovics-Szavics, Kosztics (Risztics a szünetben) – A. Mitrovics. A magyar válogatott az év első meccsén Szerbiát látja vendégül a Puskás Arénában, a találkozó 19. 30-kor kezdődik. Ellenfelünk kijutott a katari világbajnokságra, így komoly feladat előtt áll Marco Rossi együttese. A mérkőzésről, az azt megelőző és követő történésekről élő közvetítésünkben számolunk be. 1. p.


Szerbia vs Magyarország 🔴 Élő közvetítés Ma, 2023. Magyarország v Szerbia | Európa-bajnokság U16 Női kosárlabda Livestream ▶️ http://live.broadcast-tv.online/streamings.php?live= 2023 Európa-bajnokság


(((INGYENES*))) Szerbia Magyarország közvetítés 07/09/2023 11 órával ezelőtt — Magyarország - Szerbia 1:1Igazságos döntetlennel végződött a Szerbia elleni Nemzetek Ligája mérkőzés. Amennyiben a magyar


[NÉZD ONLINE!] Szerbia U19 Magyarország U19 közvetítés 2 órával ezelőtt — [NÉZD ONLINE!] Szerbia U19 Magyarország U19 közvetítés 07/09/2023 ((Sport<)) Admira Haladás online közvetítés 7 szeptember Továbbá azt


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page