top of page

RSG Performance Group

Public·136 members

(ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΏ<<) Κύπρος U21 εναντίον Αυστρία U21 μετάδοση 2022 7 Σεπτεμβρίου 2023


9 Ιουλ 2023 — Ελλάδα εναντίον Ισλανδία μετάδοση 10.07.2023 Παρακαλείται ο ... Ομάδα Κύπρου · Εθνική ομάδα Γυναικών · Κύπρος U21 · Κύπρος U19 · Κύπρος U17 ...
Η ΠΕΝΤΑΔΑ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ Μετά την ψηφοφορία των Αθλητικών συντακτών-μελών της ΕΑΚ, οι πέντε κορυφαίοι αθλητές για το 2022 είναι (με αλφαβητική σειρά): Γεωργίου Ηλίας (ενόργανη γυμναστική) Γεωργίου Μάριος (ενόργανη γυμναστική) Κοντίδης Παύλος (ιστιοπλοΐα) Παρέλλης Απόστολος (στίβος) Τραΐκοβιτς Μίλαν (στίβος) Ο Ηλίας Γεωργίου ψηφίζεται για πρώτη φορά στην πρώτη πεντάδα. Πέρσι ο 23χρονος ήταν έβδομος στην ψηφοφορία για τους κορυφαίους του 2021. Μέσα στο 2022, ήταν έκτος στον τελικό του μονόζυγου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης στο Λίβερπουλ. Πήρε Χρυσό στο μονόζυγο στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες στο Μπέρμιγχαμ, ενώ στην ίδια διοργάνωση ήταν μέλος της Εθνικής που πήρε Χάλκινο στο σύνθετο ατομικό.


Μικρή είχε αρχίσει στις ακαδημίες της ΑΕΛ προτού πάει στην Ελλάδα όπου αγωνίστηκε σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Ηρακλή Κηφισιάς, Γυμναστικό Σύλλογο Ηλιούπολης και Θέτιδα Βούλας. Την περσινή σεζόν είχε επιστρέψει ξανά στον Παναθηναϊκό, ενώ προηγουμένως είχε παίξει και στην Bekescsabai της Ουγγαρίας. Σε ηλικία 20 χρονών η Μαριλένα Μακρή ψηφίστηκε για πρώτη φορά στην πρώτη πεντάδα, ενώ για το 2021 ήταν έβδομη, 24 βαθμούς πίσω από την πέμπτη θέση. Το 2022 πήρε Αργυρό στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων (U21) Laser στη Γαλλία. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιπες επιδόσεις της ήταν: 16η στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών Laser στη Γαλλία, 4η στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων (U21) στην Πορτογαλία, 6η στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν, 31η στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών στις ΗΠΑ, 68η στο Παγκόσμιο Κύπελλο Princesa Sofia Ισπανία, 20η στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Ιέρ της Γαλλίας, 27η στο Παγκόσμιο Κύπελλο Hempel στην Ολλανδία, 5η στις γυναίκες και 1η από τις U21 στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Πάλμα και 25η στις γυναίκες και 4η στις U21 στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ιταλία.


Χάλκινο πήρε και στο δίζυγο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κάιρου. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Τσάλεντζ στο Παρίσι κατέκτησε Αργυρό μετάλλιο στο μονόζυγο. Για δεύτερη σερί φορά και πέμπτη συνολικά ο Μάριος Γεωργίου βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους, στην ψηφοφορία της ΕΑΚ. Από το 2016, όταν σε ηλικία 19 ετών πρωτοεμφανίστηκε στην πρώτη πεντάδα, έλειψε μόνο σε δύο περιπτώσεις (Αρίστεις 2017 και 2020). Στην περσινή χρονιά o 25χρονος πήρε πέντε Χρυσά στις εξής διοργανώσεις: Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης στο Μόναχο (μονόζυγο), Μεσογειακοί Αγώνες στο Οράν (μονόζυγο), Παγκόσμιο Κύπελλο Τσάλεντζ στη Βάρνα (πλάγιο ίππο, μονόζυγο και δίζυγο), και ισάριθμα Χάλκινα στις διοργανώσεις: Κοινοπολιτειακοί Αγώνες στο Μπέρμιγχαμ (σύνθετο ατομικό, σύνθετο ομαδικό, μονόζυγο και δίζυγο) και Μεσογειακοί Αγώνες στο Οράν (σύνθετο ατομικό).


Ο Παύλος Κοντίδης ψηφίστηκε για 14η φορά στους πέντε κορυφαίους. Μάλιστα, οι έντεκα από τις συμμετοχές του 33χρονου ιστιοπλόου είναι από το 2012 και μετά, με τις πλείστες να είναι μάλιστα ως ο κορυφαίος των κορυφαίων, αφού στην περσινή σεζόν είχε ανακηρυχθεί για όγδοη φορά ο «Αθλητής της χρονιάς». Στο 2022, ο Παύλος Κοντίδης ήταν Πρωταθλητής Ευρώπης κερδίζοντας το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Laser στο Ιέρ της Γαλλίας, ενώ στην ίδια τοποθεσία πήρε επίσης Χρυσό στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Κατέκτησε, ακόμη, Αργυρό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser στο Μεξικό και ήταν έκτος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Princesa Sofia στην Ισπανία. Μετά από δύο χρόνια ο Απόστολος Παρέλλης επιστρέφει στην πρώτη πεντάδα. Πέρσι ήταν στην έκτη θέση, μένοντας εκτός για μόλις 25 βαθμούς.


της ΕΑΚ, με το τέταρτο και τελευταίο βήμα να ανήκει στα μέλη της ΕΑΚ, οι οποίοι ψήφισαν τους κορυφαίους της χρονιάς, στην ψηφοφορία που ξεκίνησε στις 28 Νοεμβρίου και ολοκληρώθηκε στις 11 Δεκεμβρίου. Σημειώνεται ότι, στη φετινή ψηφοφορία σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχής των μελών της Οργάνωσης για τα τελευταία πέντε χρόνια, ενώ είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η καταμέτρηση έγινε και φέτος από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και τον Δρ. Σταύρο Πουλούκα, ώστε να εξασφαλιστεί το αδιάβλητο της διαδικασίας. Να καταγραφεί ότι οι αθλητικές επιτυχίες των αθλητών/τριών από τις 20 Νοεμβρίου 2022 και έπειτα, υποχρεωτικά θα συμπεριληφθούν στην ψηφοφορία του 2023, σε ένα χρόνο.


Στην ίδια διοργάνωση ήταν 14η στα 50μ. πεταλούδα. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών στη Βουδαπέστη ήταν 10η στα 50μ. ελεύθερο και 13η στα 100μ. ελεύθερο. Πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό πανηγύρισε η Μανωλίνα Κωνσταντίνου για τη σεζόν 2021-22, παίζοντας ως βασική. Στην ηλικία των 29 ετών -το περασμένο καλοκαίρι- αποφάσισε να επιστρέψει στην Κύπρο μετά από 11 χρόνια και πλέον αγωνίζεται στην Ολυμπιάδα Νεαπόλεως.


Η ΕΑΚ σήμερα ανακοινώνει τους πρώτους πέντε στις κατηγορίες αντρών και γυναικών, καθώς και τους τρεις πρώτους στις δύο ομαδικές κατηγορίες. Η διαδικασία της ψηφοφορίας Για σκοπούς απόλυτης διαφάνειας και ορθής ανάδειξης των κορυφαίων, η ΕΑΚ για το 2022 εισήγαγε τέσσερα στάδια στην ψηφοφορία. Το πρώτο στάδιο, ήταν η αποστολή από τις αθλητικές ομοσπονδίες προς την ΕΑΚ των κορυφαίων της χρονιάς. Ακολούθως το long list τέθηκε ενώπιων ειδικής επιτροπής, αποτελούμενης από τον πρόεδρο Ηρόδοτο Μιλτιάδους και τα μέλη της ΕΑΚ, Νίκο Σοφιόπουλο, Γιώργο Σωκράτους, Άντρη Κασάπη, οι οποίοι ετοίμασαν το short list των κορυφαίων. Το τρίτο βήμα αποτέλεσε η έγκριση του short list από το Δ. Σ.


Τους Χορηγούς και Υποστηρικτές Hercules, Psaltis Auto Parts, CNP CYPRIALIFE, Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Carlsberg. Τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού (ΚΟΑ), υπό την αιγίδα του οποίου βρίσκεται η τελετή. Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ) για την τηλεοπτική παραγωγή και μετάδοση. Το χορηγό φιλοξενίας Altius Boutique Hotel. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για την καταμέτρηση της ψηφοφορίας των κορυφαίων. Κορυφαία στιγμή στη Γιορτή των Αριστών είναι η ανακοίνωση των κορυφαίων.


Λογικό σημείο φαντάζει το Over 2. 5 Αγώνας Εσύ που θα πόνταρες; Ψήφισε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας! Νορβηγία U21 - Γαλλία U21 Αποδόσεις Betting facts Η ομάδα Νορβηγία U21 νίκησε 7 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. 1 Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Νορβηγία U21, έχει επαληθευτεί 9 φορές το σημείο Over 2. 5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις). O Η ομάδα Γαλλία U21 νίκησε 6 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.


ΝΟΡΒΗΓΙΑ U21 - ΓΑΛΛΙΑ U21 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ (25/06/23) 【LIVE STREAM ▶️】Διαιτητής Ντονάτας Ρούμσας (Λιθουανία) Γήπεδο Stadionul Dr. Constantin Rădulescu (23. 500) Σχόλια: Τελική φάση EURO U21 2023 - 4ος Όμιλος. Διεξάγεται σε Ρουμανία και Γεωργία. Στα προημιτελικά προκρίνονται οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου. Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Μεταξύ τους ματς (Βαθμοί, Διαφορά τερμάτων, Καλύτερη επίθεση), 2) Διαφορά τερμάτων, 3) Καλύτερη επίθεση, 4) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, 5) Περισσότερες νίκες, 6) Περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 7) Βαθμοί ποινής (κάρτες) Νορβηγία U21 - Γαλλία U21 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ Απουσίες Νορβηγία U21 Παίχτης Θέση Συμ/Γκολ Αξιολόγηση S.


[ΖΩΝΤΑΝΆ HD<<<] Κύπρος Κ-21 εναντίον Σερβία Κ - Znapd 20 Νοε 2022 — Κύπρος U21 live scores, αποτελέσματα, πρόγραμμα (ΖΩΝΤΑΝΆ HD!!!) Ηλιούπολη εναντίον Ηρόδοτος μετάδοση 2022 20 Νοεμβρίου


(((ΖΩΝΤΑΝΉ ΡΟΉ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗΣ#))) Ισραήλ Κ-21 εναντίον 4 Ιουλ 2023 — Νορβηγία εναντίον Κύπρος ζωντανή 20/06/2023[ζωντανή μετάδοση στην τηλεόραση#] ΑΓΓΛΙΑ U21 - ΙΣΡΑΗΛ U21 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ (25/06/23)


(ροή>) Ανόρθωση Αμμοχώστου εναντίον Παραλίμνι και 23 Ιαν 2023 — [[ΣΉΜΕΡΑ]] Παραλίμνι ΑΕΛ Λεμεσού ζωντανή 15 Δεκεμβρίου 2022 - [[[ζω>]]<<<] Group B U21 Beker Pro League, Group C U21 Beker Pro


Ακόμη, ήταν έκτος στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες στο Μπέρμιγχαμ, έβδομος στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου στο Βελιγράδι (60μ. εμπόδια), ένατος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο και 19ος στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου στις ΗΠΑ. Η ΠΕΝΤΑΔΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Πέντε κορυφαίες για το 2022, στην κατηγορία των αθλητριών, έχουν ψηφιστεί (με αλφαβητική σειρά): Αντωνίου Κάλια (κολύμβηση) Κωνσταντίνου Μανωλίνα (πετοσφαίριση) Μακρή Μαριλένα (ιστιοπλοΐα) Σοκόλεβα Άννα (ρυθμική γυμναστική) Φωτοπούλου Ολίβια (στίβος) Τρίτη παρουσία για την Κάλια Αντωνίου στην τελική πεντάδα. Το 2020 και το 2021 είχε ψηφιστεί ως τρίτη καλύτερη αθλήτρια. Η 23χρονη στο 2022 πήρε δύο μετάλλια στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, ένα Χρυσό στα 50μ. ελεύθερο και ένα χάλκινο στα 100μ. ελεύθερο.


(σήμερα) Άρης Λεμεσού εναντίον Ντιναμό Κιέβου ειναι δωρεάν 1 ΜΕΓΆΛΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΏΣΕΙΣ /Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022, 14:50:55 / Τελευταία Ενημέρωση: 16:03 (2-3 εναντίον Αυστρίας το 1978 και 1-2 εναντίον Αλγερίας το


Η 18χρονη Άννα Σοκόλεβα, αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής, κατάφερε να διακριθεί στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες που έγιναν στο Μπέρμιγχαμ. Κατέκτησε δύο Αργυρά μετάλλια στο σύνθετο ατομικό και στη στεφάνη, ενώ πήρε το Χάλκινο στη μπάλα. Άλλη μία πρώτη παρουσία αθλήτριας στην πρώτη πεντάδα με την Ολίβια Φωτοπούλου, η οποία το 2022 κατέκτησε τρία μετάλλια στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, Αργυρό στα 200μ., χάλκινο στα 100μ και χάλκινο στα 4x100μ. Μία δεύτερη θέση είχε και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου (200μ. ). Επιπλέον, ήταν 12η στα 200μ.


Αυτοί είναι οι Αριστείς 2022, σύμφωνα με την ψήφο των Υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή για κινητά. Εγκαταστήστε την εφαρμογή για κινητά και απολαύστε εύκολη πρόσβαση σε όλο το


Προηγουμένως είχε άλλες έξι παρουσίες στους πέντε κορυφαίους από το 2014 μέχρι το 2019. Εντός της περσινής χρονιάς πήρε Χρυσό στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν και Χάλκινο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου στη Ρουμανία. Από εκεί και πέρα, ήταν όγδοος στον τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου στο Μόναχο, έβδομος στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες στο Μπέρμιγχαμ και 16ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στις ΗΠΑ. Για δεύτερη συνεχόμενη και πέμπτη συνολικά χρονιά ο Μίλαν Τραΐκοβιτς βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα. Η πρώτη του φορά ήταν το 2016, όντας μάλιστα και πρώτος των πρώτων. Ο 31χρονος στο 2022 πήρε Χρυσό στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν κάνοντας κιόλας ρεκόρ αγώνων στα ημιτελικά (13. 32).


Κύπρος U21 vs Αυστρία U21 Ζωντανά


Search | UCLan Cyprus 2 Σεπ 2022 — Primeira Liga: Στην Cosmote TV ως και το 2022-23. UEFA Euro U21 και U19 και U17: Από την ΕΡΤ ως το 2023. * Nova και Alpha θα


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page