top of page

RSG Performance Group

Public·112 members

[[SHIKONI DREJTPËRDREJT>>>>]] Литванија Црна Гора shiko live 07.09.2023


Pogađa Bogdanović! 02:17 (42:36) - Maši Normantas trojku, odlična pozicija za Srbiju! Promašio je Milutinov jedno bacanje. Načinio je faul sada Ognjen Dobrić, na liniju penala je otišao Brazdejkiskoji je pogodio jedno bacanje. Sigurna je Litvanija. 03:26 (41:33) - Jokubajtis je otišao na liniju penala i samo je jedno pogodio. Lepo od Bogdanovića! Kako je Litvanija odigrala ovaj napad, na kraju je i poentirala... 07:37 (30:26) - Aleksa oduzima loptu, opet. A Kuzminskas pravi faul nad Gudurićem. Promašio je Davidovac trojku, onda i Milutinov ispod koša, ali će i dalje biti lopta za Srbiju.


Gde gledati uživo prenos meča Srbija


Grupo cathedralinter - Cathedral International


[[shiko tv<<<<]###] Словенија Црна Гора shiko live 20


[TV DREJTPËRDREJT==] Литванија Црна Гора shiko live


(SPORTI===) Литванија Црна Гора transmetim i drejtpërdrejtë


[[[TV*]]] Литванија Црна Гора shiko live 07.09.2023 Litvanij


Srbija je odgovarala na to smirenom igrom, kaskala je tokom prvih 10 minuta konstantno, jurila to vođstvo Litvanije, da bi na kraju i uspela da smanji taj deficit na samo jedan poen, što je dalo i impuls pred nastavak. Dosta dobri u završnici su bili Filip Petrušev i Aleksa Avramović, koji su svojim ulaskom u igru promenili sve. Druga deonica je donela i savršenu Srbiju. (FUTBOLLI! ) Литванија Црна Гора drejtpërdrejt live 07/09/2023Srbija je u polufinalu Mundobasketa! Orlovi ponizili Litvaniju i pokazali da su najopasniji kad ih svi otpišuKošarkaši Srbije su načinili ogroman uspeh i plasirali se u polufinale Mundobasketa! Naša reprezentacija je bila ubedljiva protiv Litvanije sa 87:68, ogromnih 20 poena razlike, a najefikasniji je bio Bogdan Bogdanović sa postignutim 21 poenom.


(((SHIKONI>>))) Молдавија Црна Гора drejtpërdrejt 17 korrik


Ove reprezentacije su i u pripremnom periodu pred EP odigrale dva meča u kojima je oba puta trijumfovala Litvanija, a nema razloga da tako ne bude i ovog puta, pogotovo nakon ogromne doze samopouzdanja koje su dobili Litvanci nakon prolaza u grupi. Sudije su tu procenile da nije bila namerna lična. pri kraju četvrtine, Vučević je zabeležio ofanzivan skok i pogodio uz faul, a potom je već posle narednog, oba puta bio precizan sa linije penala. Podaci pokazuju da Litvanci imajuduplo više skokova od Crne Gore - 22:11. Veliki problem za komšije jesu ofanzivni skokovi protivnika, a muče i šutevi za tri poena 6/8. Na poluvremenu je 48:40 u korist Litvanije. Bojan Dubljević započeo je treću deonicu svojom ulogom u reketu.


fiba. basketball Imala je odličan procenat šuta za tri poena 6-8, imala je devet ofanzivnih skokova, maksimalno je iskoristila činjenicu da je Crna Gora promašila nekoliko zicera i otvorenih pozicija za šut, pa je na poluvremenu vodila sa 48:40. Promašio je trojku Davidovac. Odlična kontra na drugoj strani, Bogdanović pogađa. Evo i greške Litvanije.


[[[TRANSMETIM!!!]][[] Литванија Црна Гора - Swimming Israel


Greši Filip Petrušev sada. Litvanija kaznila greške i promašaje Crne GoreKošarkaši Crne Gore nisu uspeli da naprave podvig. Izgoreli su u prevelikoj želji, napravili su mnogo grešaka, imali su mnogo promašenih zicera, slobodnih bacanja, šuteva iz otvorenih pozicija. Litvanija je slavila sa 91:71. Izveštavanje sa Mundobasketa donosi vam Mozzart Mozzart Najefikasniji u sastavu Crne Gore bili su Nikola Vučević sa 19, odnosno Kedrik Peri i Marko Simonović sa po 13 poena. Prva četiri šuta iza linije 6, 75.


[SOT] Литванија Црна Гора shiko live 7 shtator 2023 PrevaguPrevagu na tasu Litvanije, doneli su Rokas Jokubaitis sa 17, Mindaugas Kuzminskas sa 15, Jonas Valančiunas sa 11 poena. Crna Gora je dobro počela utakmicu, posle sjajni partitura Marka Simonovića i Kendrika Perija imala je prednost od sedam poena, ali je Litvanija pokazala da je satkana od jakog materijala.


Lithuania - Montenegro резултат уживо, међусобни


((SOT)) Rudar Pljevlja Radnicki Novi Beograd drejtpërdrejt f


[SOT] Литванија Црна Гора shiko live 7 shtator 2023 Prevagu


~!@UŽIVO-TV))* Srbija - Litvanija uživo Live 5. septembar


Ipak, dajem im prednost u ovom meču zbog većeg individualnog kvaliteta koji poseduju u odnosu na svog protivnika, ali ako bi me pitali u ishod koje utakmice sam najmanje siguran, to bi bila ova. Srbija-Italija najbolje za klađenjeItalijani su nam ostali dužni iz meča kvalifikacija za Olimpijske igre u Tokiju kada su nas porazili u finalnom meču na našem terenu. Evropsko prventsvo košarka 2022 - Eliminaciona fazaUkrajina-Poljska analiza i predlogJedan vrlo neisvestan i nezahvalan par za prognoziranje. Rekao bih da je u grupnoj fazi Ukrajina pokazala za nijansu više od Poljske. Ipak su pobedili domaćina Italiju, za razliku od Poljske kojoj je najveći skalp u grupi bila Češka, a doživeli su i katastrofalan poraz od 30 razlike od reprezentacije Finske.


[SHIKO TV!] Литванија Црна Гора drejtpërdrejt live 7 shtator


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page