top of page

RSG Performance Group

Public·120 members

[[SPORT TV==]<<<<] Szerbia Magyarország és élő online közvetítés 07.09.2023


A szeptember 6. és 9. között a Resident Art galériában rendezett tárlatra a belépés ingyenes. szerda 17:00 Ejtech-installáció – interaktív kiállítás a Zene Házában A szeptember 6-án, 17 órakor nyíló Dung Dkar Cloak című 2023-as interaktív installáció igazán különleges élményt kínál a Magyar Zene Háza látogatóinak, ahol a jacquard-szövött textileket megérintve a látogatók különböző hangkompozíciókat hozhatnak létre. A textil egy közvetítő anyag az emberi bőr és a külvilág között, amellyel különböző világok közötti platformokat lehet létrehozni. szeptember 8. péntek 16:00 Nyitott templomok hétvégéje Szentendrén Összművészeti, szakrális fesztiválon tárják ki kapuikat a szentendrei templomok a legkülönbözőbb programok előtt a szeptember 8.


(Ádám M. 70. ), Szoboszlai. Szerbia: V. Milinkovics-Szavics – Veljkovics, Nasztaszics, Pavlovics – Lukics (Radonjics a szünetben), Gudelj – Zsivkovics (Jovics a szünetben), Tadics, Sz. Milinkovics-Szavics, Kosztics (Risztics a szünetben) – A. Mitrovics. A magyar válogatott az év első meccsén Szerbiát látja vendégül a Puskás Arénában, a találkozó 19. 30-kor kezdődik. Ellenfelünk kijutott a katari világbajnokságra, így komoly feladat előtt áll Marco Rossi együttese. A mérkőzésről, az azt megelőző és követő történésekről élő közvetítésünkben számolunk be.


[[[Nézd élőben=]]!] Szerbia Magyarország online közvetítés 7


: Schäfer reklamált ki magának egy sárgát. Továbbra is a szerbek vezetnek egy góllal. 69. : Egy jobbról érkező centerezés után alakultak ki meleg pillanatok a magyar kapu előtt. Hosszas videózás következett az esetet követően, de a szerbek nem kaptak tizenegyest. 74. : Két újoncnak is bizonyítási lehetőséget adott Marco Rossi: Ádám Martin és Callum Styles érkezett a pályára. 77. : Mitrovics lépett ki, majd 12 méterről leadott lövésénél Gulácsi hatalmas bravúrt mutatott be. 79. : Sallai a 16-os környékéről leadott lapos lövése okozott riadalmat a szerbeknek, de a labda nem találta el a kaput. 85. : Fellazult a védelmünk, Radonjics pedig meglógott, de a tizenhatoson belül leadott lövése elzúgott a jobb kapufa mellett.


és 10. között. A szentendrei nyitott templomok hétvégéjének üzenete idén a közösség és annak fontossága. A hétvége programjai karszalaggal látogathatók, amelyeket a programhelyszíneken vehetnek át a látogatók. péntek 17:00 Intermezzo Fesztivál Szeptember 8–9. között második alkalommal látogathatnak el a zene, a fényfestés és az animáció szerelmesei a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) és a Zene Háza közös programjára, az Intermezzo Fesztiválra. Az egyetemi hallgatók szervezte esemény célja, hogy összekösse a zenét a dizájnszemléletű közösséggel.


[[TV-T NÉZ<<<]] Szerbia Magyarország online közvetítés 07/09


1. p. : Elkezdődött a találkozó. Hajrá, Magyarország! 3. : A magyar szurkolókat most sem érheti kritika, remek a hangulat a Puskás Arénában: 7. : Eddig komolyabb helyzetet egyik oldalon sem jegyezhettünk fel. 8. : Szalai Ádám fejesét bravúrral fogta a szerb kapus, de Szalai egyébként lesen volt. 11. : Kosztics remekül találta el a labdát, ami a bal felső sarokban kötött ki, ennek ellenére nem módosult az eredmény, hiszen szabálytalanságot látott a játékvezető. 16.


: "Hajrá, magyarok! " – ettől a rigmustól volt hangos a Puskás Aréna. Az eredmény még mindig 0-0. 23. : Szoboszlai adott pazar labdát a jobb oldalon meglógó Negónak, de a centerezés pontatlan volt. Továbbra is 0-0 áll az eredményjelzőn. 28. : Az elmúlt percekben többet volt a labda a vendégeknél, de Gulácsinak nem igazán akadt dolga. 38. : Megszerezte a vezetést Szerbia. Egy szöglet utáni kavarodásnál Mitrovics lövése a lécen csattant, Nagy Zsolt próbált menteni, de a labda a gólvonalon túlra került róla, Fiola hiába bikázta már előre a játékszert. Hosszú videózást követően folytatódhatott a meccs. 0-1! 42. : Veszélyes helyről lőhetett szabadrúgást a szerb válogatott, Milinkovics-Szavics próbálkozása épp csak elkerülte Gulácsi kapuját. 45. : Három perc hosszabbítás lesz az első félidőben. 45.


Online sportfogadás


M4 Sport


+ 3. : Egy érdekes góllal vezet a szünetben Szerbia egy góllal. 46. : Elkezdődött a második félidő, Marco Rossi nem cserélt, a szerbeknél három módosítás is volt. 52. : Komolyabb lehetőség nélkül pörögtek a percek, aztán Sallai 18 méterről lőtt, de célt tévesztett. 59. : Marco Rossi frissítette a csapatát, Gazdag és Bolla lépett a pályára, Nego és Nagy Ádám jött le a játéktérről. 66.


TV2 online élő közvetítés - Online StreamEnnél a videónál előfordulhat, hogy a szerver visszautasítja a csatlakozást. Ez esetben erre a linkre kattintva telepítsd, majd aktiváld a CORS Unblock kiegészítőt mellyel nézhetővé válik a videó. Másik alcsatorna kiválasztása: #1: [HLS]#2: [HLS]#3: TV2 [WEBM]#4: [HLS]#5: [HLS]#6: [HLS]#7: TV2 [MPEGTS]#8: TV2 [MPEGTS]#9: TV2 HD [MPEGTS] Indítás külső lejátszóval: Kattints a letöltés ikonra ha nem indul el a lejátszás.


[[Nézd élőben>>>>]] Koszovó Románia és élő online


Magyarország-Szerbia: élő közvetítésVb-résztvevőt fogadnak a mieink. Felkészülési mérkőzés Magyarország-Szerbia 0-1 (0-1) Gólszerző: Nagy Zs. (38. – öngól) Magyarország: Gulácsi – Botka (Kecskés 80. ), Lang, Fiola – Nego (Bolla 59. ), Schäfer, Nagy Á. (Gazdag 59. ), Nagy Zs (Styles 70. ). – Sallai (Vécsei 80. ), Szalai Á.


Kézilabda livescore, élő kézilabda eredmények


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page