top of page

RSG Performance Group

Public·127 members

(live sport=) Danmark mod San Marino nettet live streaming 7 september 2023


Optakt: Danmarks vs. San Marino (7. september 2023)


Det er fem år siden, at spillere som Anders Føns og Rasmus Johansson spillede en træningskamp mod Slovakiet, mens A-landsholdsspillerne ikke ville på banen. Dengang udtalte Simon Kjær til TV 2: - Jeg har læst, at der er nogen, der synes, at de skulle have et tak. Men når du stiller op for landsholdet, når der en konflikt, så tager du en side. Så jeg kan selvfølgelig ikke sige tak.


Jyllands-Posten - Nyheder til dig, der vil vide mere


Klik blot på den kamp du ønsker at følge og vælg mellem "Kamp", "Opstilling", "Stats" eller "Odds" i menuen. Her kan du følge udviklingen i kampen nøje og se minut for minut om der foretages udskiftninger, brændes straffespark eller om dommeren deler ud af både gule og røde kort. Du kan også se holdenes forventede startopstillinger før kick off, så snart disse foreligger, og mens kampen er i gang. Her kan du også se uddybende livescore-statistik fra kampene, og få indblik i hvilket af de to hold som har mest boldbesiddelse, hjørnespark og afslutninger på mål. Sidst men ikke mindst finder du selvfølgelig også odds på kampene både før og mens de er i gang. Du kan altså se hvad du kan vinde, hvis du beslutter dig for at spille på kampen.


Danmark fodbold landskamp på TV & stream i dag


Her kan du se fodbold i dag | TV guide


▷ Se Fodbold Live Online | Live Fodbold Stream 【Gratis】


Via vores internationale leverandør af livescore-data er vi i stand til at dække stort set hele fodboldkloden, hvilket gør Livescore. dk til det perfekte sted at finde alle de nyeste fodboldresultater og stillinger. Se eksempelvis gruppestillingerne i Champions League og Europa League eller stillingen i grupperne ved store slutrunder som EM- og VM i fodbold, som automatisk opdateres efter hver eneste spillede kamp. Se holdopstillinger, kampdata og odds Uanset om du besøger Livescore. dk fra din mobil, tablet eller PC, kan du finde uddybende informationer om de fleste kampe på selve kampsiden.


Jeg vil hellere sige tak til de 990, der sagde nej inden, lød det fra Simon Kjær. Speciel stemningPressemødet varede 12-13 minutter, og efter Kasper Hjulmands indledende ord om torsdagens kamp skiftede stemningen. Simon Kjær virkede ikke så glad for at blive spurgt til vikarlandsholdets hyldest i morgen, og Pierre Emile Højbjerg svarede også uden om på et spørgsmål om hans klubsituation. Derefter fandt Kjær det ikke relevant at tale om, at han har fået 3 og 12 minutter på banen i Milans første tre Serie A-kampe.


EM-kvalifikation 2023 kampe | Se alle Danmarks kampe her


Livescore | Fodbold livescores | Fodbold resultaterLivescore. dk er en gratis livescore service, hvor du altid kan finde de seneste resultater fra fodboldens verden. Vi opdaterer livestillinger fra kampene, mens de er i gang, og her kan du også finde resultater og ligastillinger fra stort set alle fodboldligaer i verden. I Livescore. dk-menuen finder du links til Superliga-, Premier League-, Bundesliga-, Serie A- og La Liga-livescores samt en lang række ligaer fra lande i hele verden. På Livescore. dk prioriterer vi fodbold livescore og resultater fra Superligaen samt at være først med for eksempel Premier League resultater.


- Vi vil se, at vi er målsøgende og viser den forskel, du nævner. Jeg har nogle forskellige scenarier planlagt, men vi tager kampen, som den kommer. Hjulmand svarer ogsåKasper Hjulmand udtaler sig også om den markante stigning i antallet af tillægsminutter. Han fortæller, at nogle engelske klubber har regnet sig frem til, at de har spillet flere ekstra kampe i ren tillægstid, når de når frem til jul. - Det ændrer den måde, man kommer til at tænke på, når man udtager holdet, siger han blandt andet. Spørgsmål om øget spilletid- Det er en del af et nyt tiltag, så det er fair nok, siger Højbjerg blandt andet.


Den har der ikke været så meget af i Serie A. - Vi har spillet tre kampe i Serie A, konstaterer han. Landsholdets anfører tilføjer, at det kan være værd at tale om spilletid, hvis han kun har fået 45 inden næste landsholdssamling. Lige nu synes han ikke, det giver mening. Der er en lidt speciel stemning i dag. Spillerne virker ikke så glade for spørgsmålene, som de nogle gange har været. Højbjerg: Jeg glæder mig til kampen mod San MarinoHøjbjerg bliver også spurgt til et rygte om, at han har afvist et stort tilbud fra Saudi-Arabien.


- Jeg glæder mig rigtigt meget til kampen mod San Marino. Det kan jeg bekræfte, svarer han. Højbjerg: God dialogNu bliver Pierre Emile Højbjerg spurgt om sin situation i Tottenham, der har fået ny manager. Han har også været rygtet væk fra klubben. Han svarer, at der hele tiden har været en god dialog med Tottenham.


[fodbold] Danmark San Marino nettet live streaming 7 septemb


Det kan du læse mere om her. Banen ser fin udOm lidt over et døgn vil der være fyldt i Parken, hvor banen ser glimrende ud. San Marino afholder i øvrigt pressemøde 18. 15. SpørgsmålHans Nister: Hvordan ser græsset ud i parken? Og er der chancer for tocifret resultat imorgen? KikiSvar:Banen i Parken ser glimrende ud - du får et billede lige straks. Det er ikke utænkeligt, at Danmark kan vinde med 10-0, men det er dog sjældent, San Marino taber så stort. Det skete senest i november 2021, hvor en hjemmekamp mod England endte netop 10-0 til England.


Det var lidt specielt og ikke normalt i forbindelse med et pressemøde dagen før en landskamp. Det hører også med til historien, at hverken Kjær eller Højbjerg har været til rådighed for interviews de første dage i landsholdslejren. Tak for nuDet var det. Martin Borre lukker pressemødet ned, og folk begynder så småt at forlade lokalet. Hjulmand: KvalitetsforskelNu bliver Kasper Hjulmand spurgt om den forskel, der ventes at være på Danmark og San Marino. - Vi er bekendte med den kvalitetsforskel, der skal være. Men det kan vi ikke tale os til. Det skal vi vise fra start til slut, siger landstrænerne.


Optakt: Danmark vs. San Marino – EM-kvalifikation


Kjær tilføjer: - Så må vi jo se på hvilke konsekvenser, det kan have for presset på spillerne. Det er jo ikke kun fem-seks minutter. Når vi kun skruer op for antallet af kampe og minutter, så vil det have konsekvenser. - Vi vil alle sammen gerne have effektiv spilletid, men om det her er måden at løse det på, det ved jeg ikke. Kjær køber ikke præmisSimon Kjær bliver nu spurgt om sin spilletid i AC Milan.


((SE ONLINE)) Danmark mod San Marino live direkte 7


Tak for nuDet er vist det, vi kan vride ud af de 12-13 minutters pressemøde, det blev til i dag. Vi fortsætter dækningen af herrelandsholdet her på sport. tv2. dk, hvor vi opdaterer med seneste nyt frem mod kampen mod San Marino torsdag klokken 20. 45. Tak, fordi I fulgte med. Vi håber, at I vender tilbage de kommende dage, hvor Danmark spiller to kampe, som vi viser på TV 2 og TV 2 Play: Torsdag klokken 20. 45 mod San Marino i ParkenSøndag klokken 18.


(SPORT TV) Danmark San Marino direkte live 7 september


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page