((živý přenos tv===)) Česko Albánie Přímý přenos 7 září 2023
Nejlepší sport
Reprezentanty čeká dost možná klíčový duel kvalifikace s
září 2023 13:19, aktualizováno 17:48 Parádním soubojem vyvrcholila jedenáctá etapy Vuelty s horským dojezdem k Laguna Negra. O triumf si to... Most a druhá fotbalová liga? Možná brzy, v klubu se učí stavět rozpočet 7. září 2023 8:55 Ještě před patnácti lety prvoligová éra, před osmi druholigová kapitola. Teď se fotbalový Most, nyní... Opět ve mně hoří oheň. Maminka Ósakaová plánuje start na Australian Open 7. září 2023 8:38 Čtyřnásobná grandslamová vítězka Naomi Ósakaová plánuje, že se po mateřské pauze představí na lednovém...
[[ŽIVÁ TV!!]] Česko Albánie koukněte se živě 07/09/2023 A já
8:21 Mladý americký hokejový obránce Jake Sanderson podepsal v NHL osmiletou smlouvu s Ottawou, může se díky tomu těšit na celkem 64, 4 milionu dolarů (téměř 1, 5 miliardy korun). Ostatní sporty Desítky miliard v tahu. Vrací se hra, která děsí americké zaměstnavatele 7. září 2023 Premium Možná překvapí, jaký vliv může mít na ekonomiku zdánlivě neškodná hra, při níž řídíte svůj virtuální... {NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky} {POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...
Program ČT Sport HD
Hermosová podala na Rubialese kvůli polibku po finále MS trestní oznámení 6. září 2023 15:55 Španělská fotbalistka Jenni Hermosová podala na šéfa svazu Luise Rubialese trestní oznámení kvůli... Opavský kouč Czudek chce dávat prostor českým hráčům. I kvůli reprezentaci 6. září 2023 15:41 Opavští basketbalisté, obhájci mistrovského titulu, půjdou do příští sezony pouze s jedním cizincem –... Henderson po přestupu do Arábie: O peníze mi nešlo, reakce lidí mě mrzí 6. září 2023 12:37 Jordan Henderson svým odchodem do al-Ittifáku mnoho lidí zaskočil, několik dokonce naštval. „Mrzí mě, jak můj... Emoce jsem držela v sobě a pak je nechala vybouchnout, líčila Muchová 6. září 2023 9:29 New York (Od našeho zpravodaje) Některé tenisty může velikost a hlučnost zaplněného Ashe Stadium ochromit.
září 2023 19:55 Ačkoli ho dostihový život nešetřil, láska ke koním ho nikdy neopustila. Před deseti lety překonal žokej Filip... Můj nový život? Maraton, druhé dítě i opékání buřtů na Šumavě, těší se Strýcová 6. září 2023 18:35 New York (Od našeho zpravodaje) Už nebude používat raketu jako nástroj k obživě. Jedinečná postava českého tenisu Barbora Strýcová ji... Nejčtenější Nejúspěšnější český žokej Minařík tři roky po nehodě zemřel, bylo mu 48 let Kanár, obrat, postup! Skvělá Muchová hladce prolétla do semifinále US Open Působivá otočka i s bolavou rukou. Vondroušová vydřela čtvrtfinále US Open Ganna s Thomasem neuspěli. Z úniku je na Vueltě předčil Herrada 6.
Příprava na Euro živě: Česko - Albánie
(HODINKY>>>>) Česko Albánie Přímý přenos 7 září 2023
FK Mladá Boleslav 9:9 8 9. FK Teplice 6:7 10. FC Slovan Liberec 7:9 11. FC Hradec Králové 10:11 12. FK Pardubice 13. SK Dynamo České Budějovice 10:20 14. MFK Karviná 10:17 15. FK Jablonec 5:12 16. FC Zlín více Informace o týmu: Slavia Pořadí Kolo Nejbližší zápasy Pardubice Slavia16. 9. 18:00 Slavia Sparta23. 15:00více info o týmu Osmý zlatý míč pro Messiho? Ronaldo se do třicetičlenné nominace nevešel 6. září 2023 21:33 Kapitán argentinských mistrů světa Lionel Messi je po loňské odmlce opět v nominaci na Zlatý míč a prestižní... Ruští a běloruští sportovci v ČR? Musí hrát za cizí kluby a nesmí reprezentovat 6. září 2023 17:39, aktualizováno 17:57 V České republice budou moci soutěžit ruští a běloruští sportovci, kteří formálně nereprezentují tyto země a...
Česko – Albánie (Kvalifikace ME) 20:45
září 2023 20:47 České basketbalistky na mistrovství Evropy ve hře 3x3 v Jeruzalémě v základní skupině A porazily Ukrajinu... První tým z nejvyšší soutěže se loučí s pohárem, Hradec zvládl přestřelku 6. září 2023 18:32, aktualizováno 19:25 Fotbalisté Karviné ve 2. kole domácího poháru nečekaně podlehli na hřišti třetiligového Uničova 0:1 a v tomto... Karel Knapredaktor iDNES. czZdá se, že skončila doba, během níž se naděje sportovních příznivců upínaly především ke Kvitové s Plíškovou. přečíst komentář Ukradené vítězství. Boxer Dubois se odvolal proti porážce s Usykem 6.
[[SPORT@@@](((] Česko Albánie Přímý přenos 7 září 2023
Fotbal: Česko - Albánie online