top of page

RSG Performance Group

Public·136 members

((SE PÅ TV###)) Norge mot Jordan 07.09.2023


Ødegaard og Norge er storfavoritter mot Jordan for 2 døgn siden — Samme dag som de første kampene spilles, tar Norge imot Jordan til privatlandskamp på Ullevaal. Stefan Strandberg, Sander Berge og


Fotball landslagskamper for Norge på TV & Live stream Se tid og kanal for Norges kamper i dag. Norge – Jordan fokus vil nå rettes mot å lykkes bedre i den kommende kvalifiseringen til fotball-EM


Reisende anbefales å holde seg unna eventuelle tilløp til demonstrasjoner og store folkemengder, særlig på fredager, som er helligdag i Jordan. Terror: Terrorangrep har forekommet. Terrorangrep mot vestlige interesser kan ikke utelukkes, men har erfaringsmessig vært rettet mot jordansk politi og sikkerhetsstyrker. Narkotika: Besittelse av enhver form for narkotika er strengt forbudt og vil bli straffet.


Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle forteller hva som er bakgrunnen for besøket. Tidligere i år var det duket for kongelig bryllup i Zahran-palasset i Jordan, hvor kronprins Hussein giftet seg med sin Rajwa. Blant et stort antall kongelige, var blant annet kronprins Haakon tilstede, men det er imidlertid prinseparet fra det britiske kongehuset som fikkt mye oppmerksomhet i ettertid. Video: Anabelle Bruun/Dagbladet TV - Prins Ali bin Al Hussein er president for fotballforbundet i Jordan, og jeg antar det er derfor han er i Norge.


Vi må ta ut de vi mener er best og akkurat nå er han det. Da må vi glemme far/sønn. Man skal være sikker for å gjøre det, men det hadde vært ufortjent hvis han ikke var i troppen nå, sier Ståle Solbakken på pressekonferanse på Ullevaal. Markus Solbakken Kan Få Sin Landslagsdebuten Under Farens Vinger I Kveld.


Norge møter Jordan og Færøyene3. februar 2023 kl. 13:36 Norges herrelandslag i fotball skal spille treningskamper mot Jordan og Færøyene før viktige kvalikkamper til EM. Fire dager før EM-kvalifiseringskampen mot Georgia kommer Jordan på besøk til Ulevaal 7. september. Treningskampen mot Færøyene 16. november skal også spilles hjemme på Ulevaal.


Det er bare tre dager før kvalikkampen mot Skottland på Hampden Park. – Det er liten tvil om at det er EM-kvalifiseringskampene som vil ha hovedfokus på samlingene i september og november. Vi må spille kamper før disse viktige oppgjørene, dermed er Jordan og Færøyene passende motstandere for anledningen, sier landslagssjef Ståle Solbakken og fortsetter: – Her vil vi blant annet få muligheten til å teste ut en del spillere og forhåpentligvis kan noen debutanter fra Eliteserien få vist seg fram.


Koronavirus (covid-19): Grensene til Jordan er åpne. Reglene for innreise kan endre seg på kort varsel. Informasjon om koronasituasjonen finner man på nettsiden til WHO. *** Det henvises til Folkehelseinstituttet for utfyllende offisielle helsefaglige råd ved reiser til utlandet. Ingen vaksiner er obligatoriske, men det anbefales å ta hepatitt A (Havrix), polio, stivkrampe og tyfoid. Større epidemisykdommer forekommer sjelden i Jordan. Mindre utbrudd av kolera forekommer av og til i Amman, spesielt om sensommeren. Malaria eksisterte tidligere i området rundt Jordandalen, men regnes nå for å være utryddet. Rabies kan finnes hos hunder, flaggermus og andre dyr i Jordan, spesielt utenfor byene. Det er generelt ikke nødvendig å ta vaksine mot rabies, med mindre man planlegger utendørsaktiviteter (lengre turer, camping og liknende) hvor man kan komme i kontakt med dyr.


Utenrikstjenesten har ikke ansvar for om følgende informasjon om innreisebestemmelser eller krav til visum endres. Det er den reisendes ansvar å påse at reisedokument er gyldig for innreise og gjøre seg kjent med de til enhver tid gjeldende innreisebestemmelser til det enkelte land. Ved innreise til Jordan er det ikke lenger et krav at man fyller inn erklæringsskjema som må fremvises ved ombordstigning. Pass: Må være gyldig minst seks måneder etter planlagt utreise fra Jordan.


Jordan Landet deler kystlinjen til Dødehavet i vest med Israel, og kystlinjen til Akababukten i sør med okkupert Palestina, Saudi-Arabia og Egypt. Grensen mot


Solbakken avslørte flere navn i startoppstillingen mot Jordan


Norge tar nytt grep - Dagbladet for 3 døgn siden — Fotballandslaget arrangerer åpen trening på Ullevaal stadion etter privatlandskampen mot Jordan. - Vi vil gjerne gi spillerne «en


Det er også mulig å kjøpe visum ved ankomst på flyplassen og ved grenseovergangene, med unntak av grenseovergangen King Hussein Bridge / Allenby Bridge mot Vestbredden. På flyplassen i Amman kan visumet betales med kort og kontant (minibanker finnes på flyplassen). Ved grenseovergangene anbefales det å ta ut kontanter til betaling av visum på forhånd. Visumet kan man normalt få forlenget med inntil ti uker ved henvendelse til politimyndighetene i Jordan. Det er også mulig å søke om forlengelse gjennom Ministry of Interior, gjennom deres nettside for elektronisk visum ved å velge «extend temporary residency request» og velge ønsket forlengelsesperiode.


Landslagssjefen sier planen var å starte med to forskjellige ellevere mot Jordan og Georgia, men etter å ha tenkt seg om, har han kommet frem til at noen av spillerne kommer til å starte begge kampene. Kaptein Martin Ødegaard er allerede bekreftet at starter mot Jordan, det samme er debutanten Antonio Nusa, 18-åringen som i sommer bestemte seg for å bli værende i Brügge, til tross for at klubben mottok et bud fra Chelsea på over 400 millioner kroner. Obskur motstander Når Jordan stiller opp på motsatt banehalvdel i kveld, er nok det et lag ikke mange har altfor inngående kjennskap til. De fleste spillerne i troppen tjener sitt daglige brød i afrikansk eller arabisk liga, men én spiller er ganske mye bedre enn alle andre.


Vær forberedt på varmt klima i sommerhalvåret. Bruk solkrem med høy solfaktor for å beskytte huden. Drikk rikelig med vann for å unngå dehydrering. Om vinteren kan minusgrader og snø forekomme. Kriminalitetsnivået i Jordan er generelt lavt, også sett ut fra norske forhold, og det oppleves trygt å bevege seg i landet, inkludert i hovedstaden Amman. Naturkatastrofer: Jordskjelv forekommer, men er som oftest små. Siste jordskjelv som målte over 5, 0 på Richters skala inntraff i november 1995. Reisende bør være oppmerksomme på at det under kraftig regnvær kan oppstå flom og jordskred. Turer til dalfører i Jordan («wadier») bør derfor unngås dersom det er meldt store mengder regn.


Skal du på Ullevaal og se Norge mot Jordan eller - TikTok 0:15TikTok video from TV 2 Sport (@tv2sport): "Skal du på Ullevaal og se Norge mot Jordan eller Georgia? #ullevaal #haaland #braut ...TikTok · tv2sport · For 1 dag


Legemidler og apotekvarer kan anskaffes lokalt. Tilgangen på leger og standarden på de private sykehusene i Amman er god. Sykehus og legetjenester utenfor Amman har ofte lavere standard. Enkelte sykehus krever betaling i kontanter. Gjennomgående er de sanitære forhold på hoteller og restauranter i Jordan tilfredsstillende. Vann fra springen bør ikke drikkes. Sjekk forseglingen på flasker.


Derfor bør Mathias Dyngeland bli Norges nummer én for 14 timer siden — Mathias Dyngeland (t.v) bør overta som Norges førstekeeper etter Ørjan når Norge nå skal styre – og vinne – to landskamper mot Jordan


Bilister stanser som regel ikke for fotgjengere. Ambassaden anbefaler derfor at man utviser varsomhet i trafikken både som bilist og fotgjenger. Det anbefales at man unngår bilkjøring utenfor Amman og omegn etter mørkets frembrudd, ettersom mange bilister kjører uten lys, og få veier har gatelys. Demonstrasjoner: Det forekommer jevnlig folkelige demonstrasjoner i Amman og andre store byer. Disse motiveres ofte av Israel/Palestina-konflikten eller misnøye med regjeringens sosioøkonomiske politikk.


Jordan - reiseinformasjonVelg land Reiseinformasjon | Sist oppdatert: 22. 08. 2023 | Utenriksdepartementet Jordan anses som et trygt reisemål. Myndighetene har et betydelig sikkerhetsnærvær på offentlige steder. REISERÅDET ER SIST OPPDATERT: 06. 04. 2016 - FORTSATT GYLDIG Jordan - reiseråd Utenriksdepartementet fraråder reise eller opphold som ikke er strengt nødvendig til grenseområdene nærmere enn tre kilometer mot Syria og Irak. For informasjon om innreiserestriksjoner relatert til koronavirus, se under punktet «Helse». Det gjøres oppmerksom på at innreisebestemmelser kan endre seg.


Norge møter Jordan og Færøyene NRK NRK 3. feb. 2023 — 3. feb. 2023 Norges herrelandslag i fotball skal spille treningskamper mot Jordan Fire dager før EM-kvalifiseringskampen mot Georgia kommer Jordan


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page